HSP COACH

Als jij hooggevoelig bent heb je sneller last van prikkels om je heen. Dit kan verschillende klachten geven. Door HSP coaching leer je om naar je lichaam te luisteren, zodat je kunt opmerken welke prikkels en signalen je belasten. Als jij onderzoekt welke situaties en personen je veel energie kosten, kun je er beter mee omgaan. 

Je hooggevoeligheid kun je ook als een positief iets zien, het heeft hele mooie kanten. Daarom kan HSP coaching jou helpen dit op de juiste manier in te zetten. Wil jij ook je hooggevoeligheid als kracht leren inzetten zodat je meer uit jezelf en je leven kunt gaan halen? Meer leren vertrouwen op je gevoel en je intuïtie? Dan is deze vorm van coaching iets voor jou.

Fysieke klachten

Een HSP coach is iemand die begrijpt dat jij sneller last hebt van interne en externe prikkels en die jou goed kan begeleiden er op een andere manier mee om te gaan. Samen ga je kijken naar de situaties die jou een minder fijn gevoel geven, om een plan van aanpak te maken. Stap voor stap ga je jezelf beter leren kennen en inzien dat jouw hooggevoeligheid een sterke kracht is. 

Vaak werkt een HSP coach vanuit een holistische visie, wat betekent dat ze jou als mens in zijn totaliteit benadert. Er wordt dan gekeken naar jouw fysieke, mentale, en emotionele gesteldheid. Zo kom je weer helemaal in balans en raak je minder snel oververmoeid, gespannen en overprikkeld. Maar ook minder last van woedeaanvallen en huilbuien. Meer geniet van je leven door je hooggevoeligheid niet als een last te zien.

Bij het kiezen van een HSP coach is het goed om te kijken met wie je een echte klik hebt en bij wie je je fijn voelt. Zo kun jij ook helemaal jezelf zijn tijdens het traject en haal je het maximale uit een langdurige samenwerking.

Lichamelijk ongemak

Een energetische massage is heel geschikt voor iemand die hooggevoelig is. Deze gaat verder dan een gewone ontspanningsmassage. Met zachte, lange bewegingen wordt er over de energiebanen gemasseerd. Hierdoor gaat de energie weer goed stromen en komt je lichaam in balans. Het zelfhelende vermogen van het lichaam wordt bij een energetische massage geactiveerd. Je lichaam gaat weer voor jou werken. 

Deze massagevorm zorgt dat je meer innerlijke rust ervaart en je dieper kunt ontspannen. Je kunt weer helemaal landen en komt in verbinding met jezelf.

Scroll naar boven