energetische coaching

MINDFULNESS COACH

Mindfulness toepassen in je leven en compassievol richting jezelf en de mensen om je heen zijn zorgt voor een prachtig leven. Een mindfulness coach kan jou rust en helderheid geven. Daarnaast biedt zelfcompassie je meer kracht en lichtheid. 

Een mindfulness coach helpt je daarnaast bij persoonlijke ontwikkeling zodat je kunt blijven groeien. Iemand die je een liefdevol duwtje in je rug geeft en ervoor zorgt dat je patronen herkent en doorbreekt. Deze coach werkt samen met jou, zonder oordeel, aan je mindset en persoonlijke groei.

Zelfcompassie training

Tijdens een zelfcompassie training leg je de focus op mildheid en vriendelijkheid voor jezelf. Er meer zijn voor jezelf op moeilijke en lastige situaties. Lief zijn voor jezelf ook als je fouten maakt of even niet weet wat je moet doen. Jezelf eigenlijk de liefde geven die je makkelijk aan anderen geeft en accepteren dat je het soms moeilijk hebt. En dat dat ook helemaal oké is.

Liefdevol richting jezelf zijn kun je leren. Hierdoor ervaar je meer rust en plezier in je leven en krijg je een steady mindset waardoor je meer aankunt. Een innerlijke rust waardoor je ook betere keuzes kunt maken. Voor een zelfcompassie training heb je geen jaren ervaring nodig met mindfulness, maar je moet er uiteraard wel voor openstaan en er de tijd voor willen nemen. Laat het over je heen komen en ga mee met de flow.

Mindfulness coaching

Meer afstand nemen van je gedachten en meer gaan voelen. Meer in het nu leven zodat je alles wat er nu gebeurt beter ervaart.  Op deze manier kun je beter genieten van je leven en voel je meer innerlijke rust. Het maakt je bewust van waar je je dagelijks druk over maakt en wat doet ook qua gevoel met je doet. Niet meer op de automatisch piloot maar meer bewust handelen. Tijdens mindfulness coaching leert een coach jou je aandacht op de juiste dingen te richten en samen ga je werken aan meer focus. Zijn waar je nu bent en wie je nu bent. 

Wat mindfulness coaching oplevert? -> meer rust, meer plezier, meer ontspanning en minder stress. Hierdoor ga je automatisch ook beter en dieper slapen en ben je productiever. Zo kun je bijvoorbeeld ook mindful eten en mindful douchen. Eigenlijk kun je elke dagelijkse handeling mindful uitoefenen zodat je helemaal in het moment bent. Omdat je je geest als het ware traint is het belangrijk dat je het een tijdje volhoudt. Mindfulness is dus iets wat je kunt leren, vandaar dat het even kan duren voordat je het onder de knie hebt. Die rust komt dan ook zodra je wat langer mindful leeft. Je kunt daardoor beter een coachtraject aangaan waarbij je coach jou ook echt leert kennen en je het maximale uit de hulp haalt.

Scroll naar boven