decoratie op maat

Decoratie op maat laten maken

Je kent het vast wel. Je hebt een heel gaaf feest wat eraan komt waarbij je vrienden en familie hebt uitgenodigd, maar je hebt geen idee hoe je de locatie moet versieren. Of je hebt een idee in je hoofd voor de decoratie, maar nergens is het in winkels te vinden. Heel frustrerend. Maar wat als je je ideeën kunt uitleggen aan iemand die dit vervolgens helemaal vanaf nul voor je maakt? Zodat jij je bezig kunt houden met andere onderdelen van de organisatie, die je wel echt leuk vindt. Decoratie op maat laten maken zorgt ervoor dat je persoonlijke versiering krijgt en je evenement de juiste vibe overbrengt bij de mensen die je hebt uitgenodigd. Er is niks vervelender dan veel geld uitgeven aan een locatie, catering en uitnodigingen, om vervolgens niet de gewilde sfeer te krijgen. Een onaf feest is voor niemand leuk. 

Uiteraard heb je verschillende soorten materialen nodig om voldoende decoratie in elkaar te knutselen. Je hoeft hier echter niet veel geld aan uit te geven want je kunt ook oud materiaal gebruiken. Oude spullen die je hebt liggen maar niet meer gebruikt. Denk aan hout, oude dozen, oude soepblikken, touw en oude wc rollen. De lijst is oneindig, en je kunt hier ook bizar veel mee maken. Een lik verf overal overheen en het is echt niet meer terug te zien waar je het van hebt gemaakt. Hout is sowieso heel mooi om je decoratie authentiek te maken. Er zijn overigens veel experts die dit soort materiaal gebruiken. Dat kan je ook weer schelen in budget als je iemand wilt inhuren. Vraag dus vooral ook met wat voor soort materiaal diegene werkt.

Creatieve workshops

Als je liever zelf aan de slag gaat kun je ook leren decoreren tijdens een creatieve workshop. Je leert hoe je oud materiaal weer nieuw maakt en hoe je verschillende soorten materialen aan elkaar vastmaakt. Als je zelf niet heel creatief bent leer je in een creatieve workshop hoe je kleuren kunt combineren en hoe je decoratie voor verschillende thema’s kunt maken. Vaak is het leukste deel het zelf bezig zijn, en daar hoef je geen perfecte dingen voor te creëeren. Hoe leuk als je je eigen decoratie in elkaar hebt gezet en je hier vervolgens van kunt genieten zodra je het hebt opgehangen/neergelegd. 

Heb jij een event wat er binnenkort aankomt en geen tijd of zin om zelf je decoratie te maken? Schakel dan een professional in die jou hierbij kan helpen. Dan ben je er zeker van dat je geweldige decoratie hebt en jouw event nóg meer kan shinen.

Scroll naar boven