LEEFSTIJLCOACH

Een leefstijlcoach helpt je naar meer balans, een betere nachtrust en meer energie. Goed voor jezelf leren zorgen zodat je beter met stress kunt omgaan en meer focussen op ontspanning. De leefstijlcoach kijkt naar een lifestyle die perfect bij jou past zodat je de nieuwe patronen ook gewoon volhoudt. Bijvoorbeeld sporten en voeding wat goed voelt voor jou en op een manier die voor jou werkt.

Een goede leefstijlcoach gaat samen met jou werken tijdens een totaaltraject aan je gezondheid en je energie. Iemand die zich in jou verdiept en oprecht wilt dat jij je beter gaat voelen. Alles is met elkaar verbonden dus wordt er gekeken naar het totaalplaatje. Het traject waarin je samenwerkt met een leefstijlcoach is vaak tussen de 3-6 maanden.

Lichamelijk ongemak

Bij lichamelijk ongemak kan het zijn dat je last van buikpijn hebt, een onregelmatige menstruatie, een te laag energielevel, een te koud gevoel, veel buikpijn of andere vage klachten hebt. Je lichaam probeert op deze manier met je te communiceren en aan te geven dat iets in je lijf extra aandacht nodig heeft. Heel vaak krijgen mensen van de dokter te horen dat er niks uit de testen komt, er kan niks gevonden worden.

 

Ondertussen zit jij met het lichamelijk ongemak en met de fysieke klachten. Door deze klachten ga je je mentaal ook weer slechter voelen. Een cirkel waar je maar moeilijk uitkomt. Het is hierbij van belang dat je actie onderneemt. Een leefstijl of gezondheidscoach kan jou begeleiden naar de juiste voeding en beweging waardoor je klachten afnemen.

Fysieke klachten

Als jij een succesvolle business wilt runnen is het belangrijk dat je je fysieke klachten gaat aanpakken. Je niet goed voelen zal ook zeker op de lange termijn een obstakel zijn voor groei in je onderneming. Een succesvol bedrijf heeft een gezonde, energieke en fitte eigenaar nodig. Iemand die zich niet alleen goed bij zijn/haar bedrijf voelt maar ook goed in eigen lijf. 

 

Tijd dus om naar je lichaam te gaan luisteren en aan de bak te gaan richting een gezonde leefstijl. Je fysieke klachten gaan niet vanzelf weg en blijven net zo lang signalen afgeven tot jij ze serieus neemt. En omdat het in je eentje moeilijk is om grote veranderingen door te voeren, kan een leefstijlcoach een echte uitkomst zijn. Kies iemand die jou begrijpt en oprecht geïnteresseerd is in jouw proces. Een coach die je kunt vertrouwen en je lichamelijk ongemak samen met jou wilt uitpluizen. Samen richting de nieuwe jij.

Scroll naar boven