Wordpress websites

WordPress websites

Met wordpress websites kun je hele mooie resultaten behalen voor je bedrijf. Veel bezoekers via Google, want WordPress is super uitgebreid voor SEO. Je kunt de website heel makkelijk uitbreiden en koppelen aan allerlei systemen en het is heel makkelijk mobile friendly te maken. Maar je hebt wel wat kennis nodig om een website in elkaar te zetten. Om in ieder geval het design zo te krijgen zoals je het in je hoofd hebt. Daarom kan het een goede keuze zijn om een webdesignbureau in te zetten. Een specialist of een team die voor jou aan de slag gaat. Je WordPress website kan dan binnen 2 maanden live zijn.

 

WordPress websites kun je (laten) uitbreiden door verschillende plugins te installeren. Door deze plugins kun je meer functionaliteiten gebruiken zoals uitgebreide contactformulieren en boekingssystemen. Die hoef je dan niet helemaal vanaf nul te bouwen met code. Let wel op dat je website trager wordt van plugins, dus het is verstandig alleen het noodzakelijke te installeren.

Een website laten maken

Een WordPress website laten maken is vaak een lang proces van minimaal 2 maanden. Hierin geef je feedback, krijg je duidelijk wie je wilt bereiken en wat je doelen voor de website zijn en heb je dus veel contact. Plan daarom een aantal gesprekken in zodat je de goede match vindt en je er ook zeker van bent dat je de investering weer terugverdiend. Een kwalitatieve website heeft namelijk meerdere onderdelen wat een digitaal visitekaartje niet heeft. Daarom heeft je webdesigner bepaalde kennis nodig. Ook moet hij/zij jou begrijpen en snappen wat jouw visie is en wie jij bent als persoon. Want dat moet uiteindelijk worden vertaald in de look & feel. Jouw persoonlijkheid en kracht uitstralen in je design. Dat is hoe je verbinding maakt met je bezoeker en dus ook potentiële klant.

Webdesigner zoeken

Ben je er over uit dat je niet zelf je website gaat maken? Dan kun je gaan zoeken naar een webdesigner. Iemand die een prachtige website voor je maakt en die ervoor zorgt dat jij je investering weer terugverdiend. Een website waar je trots op kunt zijn en die voor directe connectie zorgt met je ideale klant. Als jij een WordPress website wilt laten maken kun je in ieder geval deze checklist bij de hand houden. Als de webdesigner deze kennis heeft weet je dat jij straks de website ook makkelijk kunt beheren:

Scroll naar boven